BEINT Shpërblen – Fituesen e Lojës Shpërblyese

Sot është bërë tërheqja e shpërblimit. Fituesia e lojës shpërblyese është znj. Kaltrina Kosumi nga Prishtina, fitoi Laptop “Lenovo” Chromebook.

Kaltrina ka fituar duke marrë pjesë në lojën shpërblyese të organizuar nga BEINT, duke respektuar rregullat dhe kriteret e qarta të Lojës Shpërblyese të publikuar në rrjete sociale. 

BEINT dhuroi këtë laptopë, si një mjet i domosdoshëm për të qenë në hap me kohën.

Ekipa e BEINT përzemërsisht i uron fitueses për fitoren!

BEINT do të vazhdojë të ofrojë mundësi të tilla në të ardhmen, andaj jeni në gatishmëri, pse jo edhe të jeni fitues. 

Related Articles

Responses

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *