BEINT Shpërblen – Fituesen e Lojës Shpërblyese

Është bërë tërheqja e shpërblimit. Fituesia e lojës shpërblyese është znj. Viola Bokshi nga Gjakova, fitoi Laptop “Lenovo” Chromebook.

Viola ka fituar duke marrë pjesë në lojën shpërblyese të organizuar nga BEINT, duke respektuar rregullat dhe kriteret e qarta të Lojës Shpërblyese të publikuar në rrjete sociale. 

BEINT dhuroi këtë laptopë, si një mjet i domosdoshëm për të qenë në hap me kohën.

Ekipa e BEINT përzemërsisht i uron fitueses për fitoren!

BEINT do të vazhdojë të ofrojë mundësi të tilla në të ardhmen, andaj jeni në gatishmëri. 

Related Articles

Responses

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *