Kuiz 1 nga 2

Kuizi – Kompjuter dhe Teknologji

Shqipe 25 Shtator, 2023

Lexoni pyetjet me ngadale dhe pergjigjuni me kujdese.

Kalueshmëria 80%

Suksese!

Kuizi – Kompjuter dhe Teknologji