Mësim 1 nga 0
Në Progres

Kalendari, Cilësimet dhe Arkivi Copy

blerimint 11 Mars, 2023

Hiqni një nxënës ose bashkë-mësues nga një klasë

Kjo faqe është për mësuesit. Studentët shkoni këtu .

Mësuesit dhe bashkëmësimdhënësit e shkollës fillore mund të heqin një nxënës ose bashkë-mësues nga një klasë në çdo kohë. & nbsp;

Para se të filloni

>

 • Heqja e një studenti nga klasa heq notat e tij nga libri i notave dhe ata nuk do t’i shohin detyrat tuaja në klasë. Sidoqoftë, puna e tyre mbetet në dosjen e klasës në Google Drive & nbsp; dhe & nbsp; postimet e tyre mbeten në rrjedhën e klasës.
 • Para se të hiqni një bashkë-mësues që është pronari i dosjes Drive të klasës, bëni që të bëjnë një tjetër mësuesi në klasë pronari i dosjes.
 • Ju nuk mund ta hiqni mësuesin fillor nga një klasë. Nëse mësuesi fillor dëshiron të largohet nga një klasë, ata duhet ta bëjnë një bashkë-mësues pronar të klasës dhe pastaj të largohen nga klasa.

Kompjuter Android Android <

Hiqni një student & nbsp;

 1. Shko te classroom.google.com & nbsp; dhe kliko Identifikohu. Identifikohu me llogaria juaj e Google Për shembull, & nbsp; you@yourschool.edu ose you@gmail.com . & Nbsp; Mësoni më shumë .
 2. Klikoni në klasë dhe më pas Njerëz . Kliko Njerëzit
 3. Në krye, klikoni Veprimet dhe Hiq . Zgjidh Remove
 4. Kliko Hiq për të konfirmuar.

Hiqni një bashkë-mësues

 1. Shko te classroom.google.com & nbsp; dhe kliko Identifikohu. Identifikohu me llogaria juaj e Google Për shembull, & nbsp; you@yourschool.edu ose you@gmail.com . & Nbsp; Mësoni më shumë .
 2. Klikoni në klasë dhe më pas Njerëz . Kliko Njerëzit më shumë>” më shumë> ” & quot; & quot; dhe pastaj Hiq . Kliko Hiq> auto> > për të konfirmuar.