Mësim 1 nga 0
Në Progres

Këshilla në klasën e Google për të mësuarit në distancë Copy

Ardita 25 Mars, 2023

Zgjedhni rastësisht një student

Kjo veçori është për mësuesit dhe ofrohet vetëm në pajisjet mobile Android dhe iOS.

Ju mund të zgjidhni rastësisht studentë për pjesëmarrje në klasë. Ju gjithashtu mund të kaloni një student dhe t’i zgjidhni më vonë ose të shënoni që një student mungon.

Zgjidhni një student

 1. Në pajisjen tuaj celular, prekni Classroom & nbsp; & quot; & quot; dhe pastaj klasa juaj dhe pastaj Njerëzit & quot; & quot; . Tap People
 2. Në këndin e sipërm të djathtë , takoni Përzgjedhësi i studentit & quot; & quot;.
 3. Kërkojini studentit të treguar të marrë pjesë dhe prekni & nbsp; Tjetri & nbsp; për të zgjedhur një student tjetër.
 4. (Opsionale) Për të kapërcyer një student, prekni & nbsp; Telefononi më vonë .
 5. (Opsionale) Për të shënuar një student që mungon, prekni & nbsp; Mungon .
 6. Nëse dëshironi të rivendosni listën, prekni Reset dhe pastaj Rivendos & nbsp; përsëri për të konfirmuar.
  Pasi të rivendosni listën, të gjithë studentët shënohen & nbsp; Nuk janë zgjedhur . / li>
 7. (Opsionale) Pasi të zgjidhni ose kapërceni të gjithë studentët, për të filluar nga fillimi, trokitni & nbsp; Filloni përsëri .

Shikoni se kush është zgjedhur, kapërcyer ose shënuar në mungesë

Ju mund të shihni se kush është zgjedhur ose shënuar mungesë në listën e klasës.

 1. Në pajisjen tuaj celular, prekni Classroom & nbsp; & quot; & quot; dhe pastaj klasa juaj dhe pastaj Njerëzit & quot; & quot; . Trokit te Njerëzit automatikisht “lart”> automatikisht> lart “> automatikisht> lart”> automatikisht> lart “> për” vendosni në këndin e duhur> lart “> automatikisht> lart”> automatikisht> lart “< & quot; & quot;.
 2. Në krye, prekni Not Picked , Picked , or Absent .
 3. Në këndin e sipërm të majtë, prekni Prapa & quot; & quot; & nbsp; or Mbyll & nbsp; & quot; & quot; width = & nbsp; për t’u kthyer për të zgjedhur një student.