Mësim 1 nga 0
Në Progres

Komunikimi me Kujdestarët dhe Prindërit Copy

blerimint 11 Mars, 2023

Transferoni pronësinë e një klase

Ky artikull është për mësuesit.

Ju mund ta transferoni pronësinë e një klase te një bashkë-mësues për t’i bërë ata mësuesin fillor. Derisa bashkë-mësuesi të pranojë transferimin, ju prapë zotëroni klasën. Pas transferimit, ju bëheni bashkë-mësues në klasë. Vetëm mësuesi fillor mund ta fshijë klasën.

Shënim : Nëse llogaria juaj kryesore e mësuesit fshihet para se të transferoni pronësinë e klasave tuaja, disa nga tiparet e klasës nuk do të funksionojnë.

Kujt mund ta transferoni pronësinë?

>

 • Nëse përdorni Klasë me një llogari G & nbsp; Suite ose G & nbsp; Suitë për Edukim – Mund ta transferoni pronësinë vetëm te një bashkë-mësues në domenin tuaj. & nbsp;
 • Nëse përdorni Classroom me një llogari personale të Google —Mund të transferoni pronësinë vetëm te një bashkë-mësues që përdor Classroom me një llogari personale të Google. & nbsp;

Kush i zotëron materialet e klasës pas një transferimi?

Pasi të transferoni pronësinë e klasës, mësuesi i ri fillor zotëron:

>

 • Dosja e klasës Google Drive
 • Materialet në dosjen e shablloneve të klasës
 • Puna e studentit e kthyer

Kush zotëron materiale të fshira?

Nëse keni një llogari G & nbsp; Suite për Arsim dhe keni fshirë skedarët para transferimit të pronësisë, ju mbeteni pronari i skedarëve të fshirë. Mësoni më shumë rreth duke e bërë dikë tjetër pronar të skedarëve tuaj . < / p>

Transferoni pronësinë e klasës

Kur transferoni pronësinë e klasës suaj, nuk mund ta zhbëni transferimin.

 1. Shko te classroom.google.com & nbsp; dhe kliko Identifikohu. Identifikohu me llogaria juaj e Google Për shembull, & nbsp; you@yourschool.edu ose you@gmail.com . & Nbsp; Mësoni më shumë .
 2. Klikoni në klasë dhe më pas Njerëz . Kliko njerëzit Më shumë>”>>> src = “https://storage.googleapis.com/support-kms-prod/TZs3XxjYv2k3bIV5XAyg8NwAXuApYf9ccBKf” alt = “& quot; & quot;” width = “18” height = “18”> Bëni pronarin e klasës .
 3. Klikoni Fto

Ju merrni një email konfirmimi kur mbaron transferimi.

Anuloni një ftesë për të transferuar një klasë

& nbsp; Nëse bashkë-mësuesi nuk e ka pranuar ftesën tuaj, mund ta anuloni ftesën për transferimin e pronësisë.

 1. Shko te classroom.google.com & nbsp; dhe kliko Identifikohu. Identifikohu me llogaria juaj e Google Për shembull, & nbsp; you@yourschool.edu ose you@gmail.com . & Nbsp; Mësoni më shumë .
 2. Klikoni në klasën që keni ftuar të zotëroni një bashkë-mësues.

Pranoni ose refuzoni pronësinë e një klase

Ju merrni një email kur një mësues ju fton të merrni në pronësi një klasë. </ p

>

 1. Në emailin e ftesës, klikoni & nbsp; Përgjigjuni .
 2. Klikoni Prano ose Refuzo .

Shënim: Nëse pranoni, ju dhe pronari origjinal merrni email konfirmimi kur mbaron transferimi.