Mësim 1 nga 0
Në Progres

Komunikimi me nxenesit Copy

blerimint 11 Mars, 2023

Hapni dosjen tuaj të Google Drive si mësues

Ky artikull është për mësuesit.

Puna që krijoni në Classroom ruan në dosjen Google Drive të klasës suaj. Në Drive, ju mund të shihni, organizoni dhe krijoni & nbsp; skedarë dhe dosje. & Nbsp;

Mund të hapni Drive tuaj të klasit në versionet në internet ose celular të Classroom.

Shënim : Nëse një student çregjistrohet nga një klasë, puna që ka kryer mbetet në klasën tuaj Drive. Kompjuter Android iPhone & amp; iPad

  1. Shko te classroom.google.com & nbsp; dhe kliko Identifikohu. Identifikohu me llogaria juaj e Google Për shembull, & nbsp; you@yourschool.edu ose you@gmail.com . & Nbsp; Mëso më shumë .
  2. Zgjidhni një opsion:
    • Në një kartë të klasës, klikoni Hap dosjen & nbsp ; & quot; & quot;.
    • Kliko një klasë dhe pastaj Punë në klasë  dhe pastaj Dosja e Class Drive & nbsp; & quot; & quot;.

Për më shumë udhëzime të Drive, shkoni te Drive Qendra e Ndihmës