Mësim 1 nga 0
Në Progres

Organizimi i Detyrave dhe Materialeve Copy

blerimint 11 Mars, 2023

Shtoni një bashkë-mëson në një klasë

Ky artikull është për mësuesit.

Ju mund të ftoni mësuesit që bashkohen në klasën tuaj për të bërë në koordinimin dhe aktivitetet e klasës. Nëse përdorni Google Groups, mund të bëni edhe një grup bashkë-mësues në një kohë të caktuar. & Nbsp;

Administratori juaj i G & nbsp; Suite mund të lejojë që mësuesit dhe studentët nga shkollat ​​tuaja të bashkohen me klasat. Nëse dëshironi të bëni një mësim nga një shkollë tjetër, administratori i kontaktit tuaj për azhurnuar & nbsp; sigurimi i familjes në domenin tuaj .

Çfarë mund të bëni bashkë-mësues?

Bashkë mësuesit mund të bëjnë një detaj detyre si plotësues të mësuesit, nuk mund të bëjnë një fshijnë një klasë, ose për të hequr mësimet për të mbushur ose për të mësuar një tjetër klasë. iPhone & amp; iPad

Ftoj bashkë-mësimdhënës

Për të mësuar mësime që përdorin Google Groups, nuk keni pse të jeni pronar ose anëtar i grupit. Sidoqoftë, duhet të jeni në gjendje të njoftoni anëtarët e grupit dhe adresat e postave elektronike. Nëse nuk mund të shihni listën, administratorët tuaj kontaktoni për të ndryshuar lejet. Mësoni më shumë rreth ftesat për zgjidhjen e problemeve . & Nbsp;

& nbsp; Për të mësuar bashkë-mësuar për klasën tuaj

  1. Shko te classroom.google.com & nbsp; dhe kliko Identifikohu. Identifikoni me llogaritjen tuaj në Google Për shembull, & nbsp; you@yourschool.edu ose you@gmail.com . & Nbsp; Më shumë shumë
  2. Klikoni në klasë dhe më pas Njerëz . > >> small> > >>>>>>>: //storage.googleapis.com/support-kms-prod/Gh3KU5HiROFTMwJw6blC0bD85uvwBPET1pTK “>. Ju mund të ftoni mësoni individualisht ose një grup. Fto lartësohet në lartësi Futni lartësinë e mësuesve “= =”> Lutni mësuesit “> adresa e postës elektronike të mësuesve ose grupit. Për shkak të tekstit, Classroom tregon adresa që zgjidhet kur mund të zgjidhni.
  3. Nga lista, klikoni një mësim ose & nbsp; grup
  4. (Opsionale) Për të mësuar më shumë mësime ose grupe, përsëriten hapat 4–5.
  5. Klikoni Fto .

Pranoni një ftesë për të bashkë-mësuar një klasë Mësuesit dhe marrin një email duke kërkuar që ata të mësojnë bashkë me klasën tuaj. Për t’u bashkuar me klasën, mësuesi duhet të klikojë në një lidhje me email, ose të identifikohet në klasë dhe të klikoni Prano në kartën e klasës.
“Pikolu Krano” = “Pikolu Kranga” = “Pikolu Pse”>
Kufijtë në madhështinë e klasave dhe grupet Kufijtë e madhërisë së klasës Kufijtë në madhështinë e klasit varen nga llojet e llogarive që përdorin mua në klasë.
Lloji i llogarisë Kufijtë G & nbsp; Suitë për Edukim Mësuesit maksimalë

për një klasë janë 20. Mund të ftoni më shumë, por vetëm 20 mund të bashkohen. Anëtarët maksimalë (mësuesit dhe studentët) janë 1.000. Llogaritë personale të Google Mësuesit maksimalë për një klasë janë 20. Mund të ftoni më shumë, por vetëm 20 mund të bashkohen. Anëtarët maksimalë (mësuesit dhe studentët) & nbsp; janë 250. Mësuesit me një llogari personale të Google kanë lejuar kufizimin e një aktiviteti, për përpunimin e krijimit të orëve ose ftesës dhe studentëve. Për detaje, shkoni te Klasa e Lirë Klasa .

Kufijtë për Google Groups

Klasa përdor Google Groups për të gjithë