Në Progres
Mësim 1 nga 0
Në Progres

Pamja e nxenesit Copy

blerimint 11 Mars, 2023

Renditni kartat tuaja të klasës

Aktualisht në dispozicion vetëm në versionin kompjuterik të Classroom

Renditjen e klasave tuaja mund ta ndryshoni në faqen kryesore të Klasës & nbsp; Ndryshimet azhurnohen automatikisht në të gjitha pajisjet tuaja dhe në listën e navigimit. Klasat e reja dhe të paarkivuara shfaqen së pari, përveç nëse lëvizni një klasë tjetër në pozicionin e parë.

Organizoni klasat tuaja në faqen kryesore

 1. Shko te classroom.google.com & nbsp; dhe kliko Identifikohu. Identifikohu me llogaria juaj e Google Për shembull, & nbsp; you@yourschool.edu ose you@gmail.com . & Nbsp; Mësoni më shumë .
 2. Zgjidhni një opsion:
  • Për të lëvizur një klasë në një pozicion të ri, tërhiqeni klasën në pozicionin e ri.
   “Ct =” alt> “=” Ct = “alt”> = “High”>
  • Në klasën që dëshironi të zhvendosni, klikoni Më shumë & quot; & quot; dhe pastaj Lëviz dhe zgjidh një opsion:
   • Për të bërë një klasë të parë në listë, kliko Për në fillim .
   • Për të lëvizur një klasa të shfaqet pas një tjetre, në seksionin Pas , klikoni një klasë për ta vendosur klasën pas saj.
   • Për ta bërë një klasë të fundit, klikoni Për ta përfunduar i fortë>>.