Mësim 1 nga 0
Në Progres

Shtimi i Studentëve dhe Bashkë mësuesve Copy

blerimint 11 Mars, 2023

Shtoni një bashkë-mësues në një klasë

Ky artikull është për mësuesit.

Ju mund të ftoni mësuesit të bashkohen në klasën tuaj për të ndihmuar në koordinimin e aktiviteteve të klasës. Nëse përdorni Google Groups, mund të ftoni gjithashtu një grup bashkë-mësuesish në të njëjtën kohë. & Nbsp;

Administratori juaj i G & nbsp; Suite mund të lejojë që mësuesit dhe studentët nga shkolla juaj të bashkohen me klasat. Nëse dëshironi të shtoni një mësues nga një shkollë tjetër, kontaktoni administratorin tuaj për të azhurnuar & nbsp; cilësimet e anëtarësisë në domenin tuaj .

Çfarë mund të bëjnë bashkë-mësuesit?

Bashkë mësuesit mund të bëjnë të njëjtat detyra si mësuesi fillor, përveçse nuk mund të fshijnë një klasë, të heqin mësuesin fillor ose të heshtin një mësues tjetër në klasë. iPhone & amp; iPad

Ftoj bashkë-mësimdhënës

Për të ftuar mësues që përdorin Google Groups, nuk keni pse të jeni pronar ose anëtar i grupit. Sidoqoftë, duhet të jeni në gjendje të shihni anëtarët e grupit dhe adresat e postës elektronike. Nëse nuk mund ta shihni listën, kontaktoni administratorin tuaj për të ndryshuar lejet. Mësoni më shumë rreth ftesat për zgjidhjen e problemeve . & Nbsp;

& nbsp; Fto një mësues të bashkë-mësojë klasën tënde

  1. Shko te classroom.google.com & nbsp; dhe kliko Identifikohu. Identifikohu me llogaria juaj e Google Për shembull, & nbsp; you@yourschool.edu ose you@gmail.com . & Nbsp; Mësoni më shumë .
  2. Klikoni në klasë  dhe më pas Njerëz . Kliko Njerëzit > > >>>>>>> : //storage.googleapis.com/support-kms-prod/Gh3KU5HiROFTMwJw6blC0bD85uvwBPET1pTK “alt =” & quot; & quot; ” gjerësia = “18” lartësia = “18”>. Ju mund të ftoni mësues individualë ose një grup. adresa e postës elektronike të mësuesit ose grupit. Ndërsa futni tekst, Classroom tregon adresa që përputhen që mund të zgjidhni.
  3. Nga lista, klikoni një mësues ose & nbsp; grup.
  4. (Opsionale) Për të ftuar më shumë mësues ose grupe, përsëritni hapat 4–5.
  5. Klikoni Fto .

Pranoni një ftesë për të bashkë-mësuar një klasë Mësuesit e ftuar marrin një email duke u kërkuar atyre që të mësojnë bashkë klasën tuaj. Për t’u bashkuar me klasën, mësuesi i ftuar duhet të klikojë në një lidhje në email, ose të identifikohet në Classroom dhe të klikojë Prano në kartën e klasës.

Kufijtë në madhësinë e klasës dhe grupet Kufijtë e madhësisë së klasës Kufijtë në madhësinë e klasës varen nga lloji i llogarisë që përdorni me Classroom. < tr> Lloji i llogarisë Kufijtë G & nbsp; Suitë për Edukim Mësuesit maksimalë për një klasë janë 20. Mund të ftoni më shumë, por vetëm 20 mund të bashkohen. Anëtarët maksimalë (mësuesit dhe studentët) janë 1.000. Llogaritë personale të Google Mësuesit maksimalë për një klasë janë 20. Mund të ftoni më shumë, por vetëm 20 mund të bashkohen. Anëtarët maksimalë (mësuesit dhe studentët) & nbsp; janë 250. Mësuesit me një llogari personale të Google kanë gjithashtu kufizime shtesë në aktivitet, të tilla si krijimi i orëve ose ftesa e studentëve. Për detaje, shkoni te Kufijtë kur përdorni Classroom . Kufijtë për Google Groups
Classroom përdor Google Groups për të gjithë