Në Progres
Mësim 1, Temë 1
Në Progres

Kontrollimi i Projektit

Ylli 24 Mars, 2023

Te nderuar Nxenes,po jau jap nje detyre te re e cila eshte punimi i nje projekti!

Tema e projektit per gr A:Pozita dhe Qeveria

Tema e projektit per gr B:Opozita dhe Roli i tyre opozitar ne kuvend

Sqarim:min i slide per gr A eshte 12,kurse per gr B 10